Příležitost pro nové začátky

 Tak se nám sešel rok s rokem a my máme příležitost něco začít. Začít něco nového, nebo si obohatit dosavadní tvoření. Během svátků byl čas na malý úklid výtvarných potřeb a roztřídění "nasyslených" obalů. No a co udělá člověk , který má neustálou potřebu něco kreslit? Přemění kousky na malá plátna. Kartonové obaly jsou skvělé. Jsou malé, pevné a ideální na rychlou kresbu. Jen tak jak vám to přijde pod ruku. Bez velkého přemýšlení co mám vlastně kreslit. Odpadá tedy syndrom bílého papíru - pocit bezradnosti a neschopnosti zaplnit prázdný papír.

A tak jestli máte doma jakékoliv krabičky, ať už od čajů, vitamínů, malé, velké a máte potřebu kreslit, použijte je na malé 5 minutové kreslení. Pro ty, kteří s kreslením začínají je možnost zlepšit se a pro ty kteří již mají něco odkresleno je příležitost ke skicování, nebo jen takové nedělní kreslení.



Otevřela jsem video kanál na Odysee. Odkaz najdete také vpravo nahoře na hlavní stránce. Zatím je tam pár videí, ale postupně dodám všechna videa s návody, která jsou nahrána na tomto blogu, abyste je mohli lehce najít na jednom místě. A proč Odysee? Nemám potřebu být na YouTube a na svých videích vydělávat a podřizovat se různým příkazům a omezením. Nemám ráda reklamy a zde najdete videa bez reklam. Video kanál je čistě jen pro zábavu a jako doplněk k tomuto blogu.

A protože nám rok 2023 končí, přeji vám ať se příštích 366 dnů daří a v novém roce naviděnou, Ája